fredag 6. april 2012

En Kjærlighets Erklæring;

Du er det vakreste jeg vet om. Du er den som er i mine tanker, drømmer og følelser hvert eneste minutt. Du er så vakker at noen ganger så må jeg gå en anna plass i frykt for å gjøre Deg forlegen. Du er så snill at av og til så må jeg gå bort fordi at jeg skammer meg, i mangel av lite selvrespekt og dårlig samvittighet over ting som er sagt og gjort.
Du fortjener så mye, mye mere...
Du er det vakreste som Gud har skapt, og noe som til og med Han er stolt av. Noen ganger så klarer du til og med å løfte andre mennesker til nye høyder, bare med å si noen velvalge ord eller se noen inn i øynene å si; Jeg er glad i Deg.
En fantastisk egenskap som du er alene om i hele Verden, og muligens en av grunnene til at du ble skapt. Du bringer barn til verden med stor smerte og smiler etterpå. Fortell meg noen andre som har den egenskapen?
Du lyser opp livet til andre du har rundt deg, og Du får 149,000000000 km (avstanden til Sola) til å virke kort med bare å være til stede. Du lyser ikke opp et rom, du lyser opp tilværelsen til de som er inne i det rommet.
Jeg Elsker Deg av hele mitt Hjerte og har bare lyst til å holde rundt deg å si; Uten deg hadde det ikke vært noe meg. Kommer til å elske Deg til den dagen jeg dør, og etterpå, fordi jeg VET at Du er i Himmelen! Du er Himmelen...og noen ganger er det vanskelig å nå opp til Deg...
I kveld skal jeg gå ned på mine knær, kneppe mine hender og takke Han der oppe for at Han tok seg tid til å skape Deg, og at jeg av og til i livet mitt er så heldig å få møte Deg!

Hvem er Du? Du er Kvinne

Hvem er jeg? Jeg er Mann

Konklusjon; Mannfolk, klapp igjen kjeften! Jeg vet at sanneheten er tung å høre, men sånn er det bare.

God Påske

Hilsen Tom K.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar