lørdag 10. mars 2012

BODØ/GLIMT og Børre Arntzen.

Børre Arntzen har et innlegg i AN i dag om Bodø/Glimt sin økonomiske snu-operasjon. Her skriver han blant annet om "Hvem som æres bør." Altså, han sier at de som egentlig berga Glimt ikke er tilstede på Årsmøtet til klubben og at mange følte seg presset til å være med på bergningsaksjonen. Han kommer også med en "Vågal" påstand (hans egne ord), om at byens næringsliv spilte en sentral rolle i snu-opresjonen.

HALLO!!! Er dette en hemmelighet, er dette noe vi ikke visste fra før? Selvsagt er det Bodøs Næringsliv som berger klubben, hvem skulle ellers gjøre det? Hvilken klubb i Norge og ellers i verden hadde berget seg hvis det ikke hadde vært for Næringslivet? At noen av disse bergings-aktørerene velger å ikke stå på førstesiden av AN, er deres selvstendige valg, og burde respekteres. Til sammelikning; Hvor mange millioner har John Fredriksen spyttet inn i Vålerenga, og hvor mange intervju har han gitt?

Nei, Børre Arntzen, nå er det på tide å få hodet ut av rævhøllet å våkne opp! I stedet for å komme med sure oppgulp om "Bakmenn" som burde ha vært satt mere pris på, så kunne du jo kanskje skrevet om en fantastisk bragd som faktisk er gjennomført i Glimt. Mats Torrissen og resten av Styret i Glimt har gjort en kjempejobb, spør du meg. Det er faktisk ganske få klubber i Norge som er i den possisjonen som Glimt er i nå: God økonomi, et lag fullt på høyde med Tippeliga-lag i følge de siste treningskampene, og et Styre som tenker nøkternt. Dette lukter Opprykk Børre, og det burde vi glede oss over!

Hvor er det blitt av engasjementet, hvor er det blitt av tilhørigheten og gleden over at NU ser det endelig ut til at noe skjer i klubben som vi alle er så glade i? Hvorfor MÅ du skrive om "Bakmenn" og insinuere at det det sittende Glimt-styret egentlig ikke har så mye av "Æren" for det som har skjedd. Du skriver at enkelte aktører føler seg presset til å være med. Mulig det, men har du tenkt på noe annet, Påstand; Kanskje Du føler deg presset til å MÅ skrive om ting som du tror kan skape en debatt, kanskje det største presset ligger på deg selv?  Føler du kanskje at du blir presset til å levere tekster i hytt og pine blir for mye, på samme måten som en kantspiller på Glimt føler det når han må levere presise innlegg hver helg? Dårlig sammenlikning for øvrig, fordi jeg kan ikke huske at du presterte stort på fotballbanenm i dine yngre dager. Da er det kanskje lettere å sitte på Taxi-Ræva og bedømme andre. 

Bodø by er ikke så stor, og hvis du er ute etter overskrifter så er det bare å ringe meg. Jeg har førstehånds opplysninger om hva som skjedde med regnskapene til Glimt i sin tid, jeg har inngående informasjon om hva som skjedde når Trond Sollied ble jaga fra byen, jeg vet også en del andre ting som kanskje hadde gjort at visse folk hadde "Feia førr si eiga dør." Men jeg velger å holde kjeften igjen og heller glede meg over hva som skjer i Bodø/Glimt om dagen.
Jeg har ikke vært på Aspmyra på 3 år, men NU kommer jeg i full fart!!!

HEIA GLIMT!!!

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar