torsdag 21. januar 2016

Sylvi Listhaug;Har akkurat sett «Debatten» i sin helhet på NRK. Inntrykkene er mange. Folk fra Amnesty, Helsingfors-komiteen og en programleder fra NRK som hele tiden avbryter. Listhaug fikk sjeldent eller aldri fullført sitt svar.
Men ho sto rakrygga.

De måtte til og med sende inn en Biskop i studio, for å utfordre Listhaug på sin kristne tro. En Biskop som var fundamentalt uenig i Listhaugs argumenter, men ho plukka han i småbiter og han ble til slutt stille etter at Listhaug stilte spørsmålet; Ok, Hvor mange skal vi ta inn? Alle?

Så sendte de inn «tung-skytset»: Audun Lysbakken SV, Helga Pedersen AP, Schei Grande V. Helga Pedersen som er fra Finnmark og som ble utfordret på at det er bred enighet i Stortinget om å sende tilbake asyl-søkere som ikke har krav på opphold i Norge. Uavhengig hva graderstokken viser. Helga Pedersen snakka litt om noe og noe om litt, og overså at Audun Lysbakken anklaget AP for å føre samme innvandrings-politikk som regjeringen.

Sylvi Listhaug sto alene og tok hele gjengen på strak arm!

Ho ble avbrutt hele tida og fikk aldri fullført sine argumenter pga. en talentløs programleder fra NRK, men allikevel nådde budskapet hennes frem.
Sylvi Listhaug imponerte. Ho er en usedvanlig dyktig politiker. Du kan være så uening du vil med politikken, men du kan ikke være uenig i at dama er dyktig.

Om noen år så kommer folk i Norge til å takke ho for den jobben ho gjør i dag.

Ho sto alene i kveld, mot alle. Ho mista aldri roen, hadde glimt i øyet og hadde egentlig full kontroll. Hadde de beste argumentene, de beste sammenlikningene og de beste poengene.

Sylvi Listhaug; I salute You!

2 kommentarer:

  1. Er så enig så enig, vet ikke om noen annen politiker som kunne stått så rakrygget som henne. Blir så oppgitt over alle populistiske innspill som ikke tenker på følgene av "snillheten" og som sluker alt desperate "flyktninger" rått. Listhaug fortjener all den støtten hun kan få!!!

    SvarSlett
  2. Ja man ser hva som bor i den dama .. Flott gjort av ho mot alle disse "fjompene" de sendte for og ta ho ..

    SvarSlett